Over BOSTHON Sport

Wie zijn we?

25 jaar geleden begon ons verhaal als een klein familiebedrijf in Houthalen, gespecialiseerd in wintersport.
Onze belangrijkste kernwaarden zijn:

  • een hart voor de klant;
  • de beste service;
  • kwaliteit;
  • democratische prijzen.

    Alle info over onze andere producten en diensten vind je op www.bosthonsport.be 

Ondertussen is BOSTHON Sport uitgegroeid tot een retailer in volle bloei!
Dit is te danken aan ons ervaren en gedreven team dat iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geeft. De afgelopen jaren investeerden we dan ook in sales, marketing en administratie, om een nog betere service te garanderen. BOSTHON Sport is en blijft een familiaal bedrijf vol passie en vuur. Iedere klant is bij ons koning. Iedere klant verwelkomen we als een deel van onze unieke familie.

Over Hugo Thonnon

Hugo Thonnon van BOSTHON Sport
Zaakvoerder van BOSTHON Sport is Hugo Thonnon. Hij is orthopedisch en podologisch geschoold bootfitter én gecertificeerd bootmaker. Hierin maakt BOSTHON Sport het verschil: wij fitten niet enkel boots maar maken zo ook volledig op jouw maat. Hugo kan putten uit meer dan 35 jaar ervaring bij het op maat maken van boots en het geven van advies. Daarnaast is hij docent lichamelijke opvoeding, erkend sportveiligheidsdeskundige niveau I (voor België) en master in de biomechanica. Een grote passie voor het vak én tonnen ervaring zijn bij ons dus een evidentie. Je kan op je twee oren slapen bij het kiezen en op maat laten maken van jouw boots.

Heb je vragen? Hugo en het team staan je graag bij met raad en daad. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op, we helpen je met plezier verder!
Een bootfitting afspraak maken kan (enkel) telefonisch: 011 52 66 18.

Sportieve groetjes,

Het BOSTHON Sport-team